Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Trükkös tárolás

2010.10.06. 16:38 szuperapu

A nők valamiféle, a tudomány számára is ismeretlen genetikai kódnak engedelmeskedve vonzódnak a kisebb-nagyobb csillogó, színes és fényes csecsebecsékhez. Már kicsi koruktól kezdve - és ezt tapasztalatból mondom. Namármost, ezeknek a kincseknek tároló-, és/vagy rejtekhely kell. Erre, ha nem is a legmegfelelőbb, mindenképpen az egyik legízlésesebb alternatíva a Karl Zahn által, az AreaWare berkeiben tervezett dobozka sorozata lehet.

A végtelenül puritán, archaikus állatfaragványokat megidéző kis szobrok bármelyik enteriőrbe gond nélkül beilleszthetőek. A lányok gyerekszobájában a többi fajáték között ugyanúgy megférnek, mint egy kamasz íróasztalán, vagy egy könyvespolc sarkán.

A szerkezeti felépítés sem a bonyolultságával tüntet, hogy a magát adó képzavarral éljek: a kicsiny ládák a szemtengely körül forogva nyílnak, a záródást pedig egy beágyazott fémgolyó segíti. A családi brillek tehát inkább kerüljenek biztonságosabb helyre, hacsak nem azt az elvet követjük, hogy ami szem előtt van, azt nem veszi észre senki!

Forrás: AreaWare

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek kreativ tárolás idea kamasz gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr992332789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása