Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Őrtűz az éjszakában

2010.11.05. 19:34 felhasznalo

Az ember mindig is kontrollmániás volt, már az ősidőkben is szerette, ha úgy történtek a dolgok, ahogy ő akarta, és ellenőrzése alatt tarthatta a természet erőit, no meg olyan egyéb tényezőket, mint pl. a vadállatok. Akik főleg éjszaka jelentettek rá veszélyt, ezért is volt többek között fontos, hogy mindig égjen a tűz éjszaka.

Ma már nem fenyegetnek vadállatok a sötétben, maximum a saját fantáziánk meg egynémely őrült fajtársunk, ám gyermekeink álma sokszor mégis egészen nyugtalan az éjszaka folyamán - mert azért lássuk be, egyéb szörnyek és rettenetes lények rejtőzhetnek az ágy alatt és a szekrényben.

Amitől persze a szülők álma is odalesz, ez pedig hosszú távon mindenképp problematikus. Tüzet a parkettából vagy a laminált padlóból nem tanácsos rakni, főleg nem a panel hetedik emeletén, így maradnak az egyéb megoldások.

Például az 5.5 Designers Fire Kit-je, ami valójában egy otthon összeállítható, tábortűzre hajazó éjjelifény. Így megvan a tűzcsiholás élménye, a tűz fényének meghittsége és talán az éjszakai nyugalom is. Anélkül, hogy a tűzoltókat fel kellene verni. Arról nem is beszélve, hogy még szerepjátékok esetén is felhasználható, ha mondjuk a plüssdögök kempingezni mennek.

Forrás: 5.5 Designers

Szólj hozzá!

Címkék: éjjeli design biztonság gyerek alvás fény lámpa kreativ gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232422983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása