Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Igazi Paripák

2010.11.16. 16:12 szuperapu

A hintalovak itt ezen blog dokumentációja szerint is hihetetlen népszerűségnek örvendenek a világban, bár sokszor olyan fokú mutáción mentek keresztül, hogy már köszönő viszonyban sincsenek a lovakkal. De azért vannak még hagyományosnak mondható jószágok, a modern kategóriában is. Mint például a német Sixay Furniture által gyártott paripák.

Egyszerűek, archaikusak, nyersek. Olyanok, mintha egy gyerek rajzolta volna, szóval ennél típusosabbak már nem is lehetnének. Nekem még a natúr fafelület is bejön, végül is nem kell mindennek rikító színűnek lennie a gyerekszobában.

Ja, és a magyar terméknév különösképp melengeti a szívemet…

Forrás: Sixay Furniture

2 komment

Címkék: játék gyerek hinta hintaló gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252450539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Énbagoly 2010.11.16. 21:50:13

Bocs, hogy beleszólok, de ez nem német márka, hanem magyar. Csak hát ki hol, és hogy tud boldogulni. :)
Szikszai László a bútortervező neve. :) És tessék a történet. :)
www.sixay.com/file_press/phpSAF23d.pdf
süti beállítások módosítása