Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Megint babaház

2011.01.03. 19:26 Cyr

Mázli, hogy elmúlt karácsony, még mielőtt ezekre a babaházakra bukkantam volna. Így aztán alkalom és ünnep híján csupán álmodozhatok róla - természetesen kizárólag a lányaim nevében - és ennek ugyebár nincs túl nagy rezsije.

A holland designer, Martijn van Tilburg által tervezett játék számtalan módon bővíthető, átalakítható és berendezhető. A különböző modulokból tetszés szerint egyik nap több szintes, erkélyes épületeket is alkothatunk a gyerek segédletével, de másnapra akár lovagvárat, esetleg alpesi házikót, vagy éppen hercegi kastélyt  készíthetünk a lányos családokban óhatatlanul is fellelhető  - Zaphodbb által  pedig köztudottan imádott - Barbie-babák tömkelegének. Mindezt természetesen natúr fából (csakis, naná!), csavarozás és kalapálás-mentesen. Úgy, hogy még anya is össze- és szétszerelhesse, gond nélkül. De nézzétek inkább a képeket! Szerintem igazán pofás.

Forrás: Toideloi

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ gyerekszoba babaház

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862557948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása