Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából a világ

2011.01.07. 12:43 felhasznalo

A Soopsori kínálatában rengeteg  játék van, gyakorlatilag bármit elkészítenek fából. Méghozzá nem is akárhogy: természetesen ökobarát módon, csupa olyan anyag felhasználásával, ami a gyerekre nézve semmiféle veszélyt nem rejt. A játékok még festve sincsenek, csak egy áttetsző lakkréteget kapnak - természetesen a gyerekbarát fajtából.

A legjobban talán a doktor-szett és a horgászjáték tetszik, de őszintén szólva szívesen meglepném a gyereket egy építőkocka-készlettel is - ha nem kérné ki magának, hogy ő már nem olyan kicsi. Sok fajátékot láttam már, de ilyen szépen kidolgozottakat, egyszerűt és mégis gyereknek valót csak ritkán.

Forrás: Soopsori

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek öko csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452566095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása