Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kavicsdominó

2011.01.11. 08:11 felhasznalo

Csak azért, hogy jómagam is csatlakozhassak végre zaphodbb általános homlokcsapkodós mozgalmához, ehelyt bemutatom nektek az sk elkészíthető, legeslegegyszerűbb dominót ever. Nem kell hozzá más, mint pár darab kavics - melyik jólnevelt családban ne lenne legalább öt készletre való belőle -, és némi fekete, no meg fehér festék. És még ökobarát, és természetes is.

A többi már úgy zajlik, mint a normál kavicsfestés: lakást beborít újságpapírral, kölköket meztelenre vetkőztet, kezükbe az ecset, eléjük a festék és a kavics, majd pánikszerű menekülés a szomszédokhoz. Egy óra múlva visszatér, kész dominókat félretesz, festékes bőrű gyereket a kádba vág, lakást renovál. Kész is. Hogy a frászba nem jutott eddig ez eszembe???

Forrás: Martha Stewart

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ idea társasjáték sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr852574156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása