Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Baba nyakláncok

2011.02.03. 16:01 szuperapu

A fiatal olasz művésznő Cecilia Viganò, alias Cevì végtelenül sokoldalú: fest, rajzol, illusztrál, fotózik. De ami igazán lázba hozhatja a kedves internetező gyerekeket, és ezen blog Olvasóit, azok a színes kis amorf babái.

A Pupikat 2004 óta gyártja a legkülönfélébb formában, még kulcstartóként, gyufás skatulya bölcsőben, brossként, gyertyatartóként is. De ami igazán egyedi, azok az alábbi nyakékek. Zseniális az ötlet, és nagyon pofás a kivitelezés is. Persze nem egy báli viselet, de el tudok képzelni olyan összeállítást, amiben kimondottan jól megállja a helyét egy ilyen kiegészítő. Akár egy felnőttön is.

Forrás: Cecilia Viganò

5 komment

Címkék: játék kiegészítő gyerek anya művészet textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282634400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása