Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Az igazi hungarikum

2011.02.04. 16:10 felhasznalo

Olyat találtam a Pecás és kicsi tirex blogon, amit mindenképp meg kell mutatnom, akkora ritkaság! Már csak azért is, mert azt hiszem, ez lesz az első olyan alkalom, mikor magyar blogról merítünk. Meg azért is, mert általában az emberek ekkora kreativitást csak versenyeken, jeles alkalmakkor préselnek ki magukból, ez esetben viszont, ha jól értem a dolgot, a lelkes alkotó a környéken lakókat örvendeztette meg. Csak úgy.

Nem tudom, ki lehet az elkövető, de maximálisan leborulok előtte, lábat csókolok és kalapot emelek, mindezt egyszerre, bár akkor sem leszek annyira lenyűgöző, mint Ő.

Kedves Olvasók, csodáljátok Süsüt, a hósárkányt, az igazi hungarikumot!

Forrás: Pecás és kicsi tirex

1 komment

Címkék: játék internet művészet kert úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192636220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megatoner.hu · http://megatoner.hu 2011.02.06. 01:04:09

Fantasztikus.

Sajnos az is eszembe jut ilyenkor, hogy valyon meddig maradt érintetlenül?..
süti beállítások módosítása