Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Felejtős ötlet

2011.02.15. 08:09 felhasznalo

Feledékeny és/vagy dolgokat ellógni szerető gyerekek szülei szerezhetik be a következő kütyüt: a TrendyKid gépecskéje azt a célt hivatott szolgálni, hogy a gyerek elegendő ideig mosson kezet vagy fogat. Kézmosás esetén a készülék kijelzője 20 másodpercig, fogmosás esetén 2 percig világít zölden, majd mikor az orvosok és fogorvosok által javasolt idő letelt, a zöld fény pirosra változik, a gyerek szabadulhat a fürdőből. Az ötlet nem új, ám szerintem mégis felesleges.

Hogy miért? Mert ha a gyerek feledékeny, akkor az sem fog eszébe jutni, hogy a fürdő felé vegye az irányt adott esetben, ha meg szereti ellógni pl. a fogmosást, akkor tojik majd mindenféle fényre, suhint hármat a fogkefével - jó esetben -, majd ártatlan arccal közli, hogy ő bizony rendesen mosott fogat. Te meg hidd el.

Ha meg nem hiszed, akkor mi a francnak ehhez kütyü? Úgysem úszod meg, hogy ne strázsálj a fürdő ajtajában, míg a kölök alaposan le nem szedi a mancsáról vagy a fogairól a bacikat. Időt tehát nem spórolsz vele, feladatot sem - és tegyük hozzá, hogy elemet sem. Ám aki annak idején beruházott az Itzbeen klasszikusára, annak mindenképp beszerzendő darab, csak a folytonosság kedvéért...

Forrás: TrendyKid

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő egészség gép fürdés abszurdisztán fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr142660505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása