Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kiskocsik a falon

2011.02.16. 08:16 felhasznalo

Végtelenül egyszerű az ötlet - homlokcsapkodós, copyright by zafi -, hogyan tárolhatók úgy a kölök matchboxjai, hogy azok nemcsak bármikor kéznél legyenek, és rendezett formát kapjanak, de még szobai dekorációnak is számítsanak. Nem kell hozzá más, mint az IKEA kínálatában kapható valamelyik mágneses fali tároló - nekem ezek a színesek tetszenek a legjobban, nem is drágák -, és már cuppanthatók is rá a fémből készült kisautók.

Ízlés szerint elrendezve komoly kompozíciós értékkel is bírhatnak.

Forrás: the style files

6 komment

Címkék: játék gyerek praktikus rend kreativ tárolás jármű idea fiú gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr932660687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

em3er 2011.02.16. 09:40:24

Nem akarok ünneprontó lenni, de szerintem ez csak akkor jó, ha a gyerek nem játszik az autókkal. Erősen levon a játékélményből, ha a kocsik játék közben is szeretnek egymáshoz tapadni...

Leriel 2011.02.16. 12:52:36

Nálunk ott a hiba, hogy a gyerek játékautói
- nagyok: férfitenyérnyi rendőrautó, 30 centis tűzoltóautó stb.
- műanyagok; nem tapadnak rá a mágnescsíkra

2011.02.16. 13:17:12

Az ötlet tényleg homlok csapkodós! Nekem tecc!
Kételyeim azért vannak, mert a linkelt színes mágnesre max. 2 db kisautó fér el... A kanalakat pl. a nyelüknél nem fogja meg ez a mágnes, csak a fejénél. Ergo ha a kisautó alja nem tiszta fém, hanem műanyaggal kombinált, már bukik is a dolog...

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2011.03.06. 16:15:44

A legtöbb "kortárs" játékautó alváza műanyag, úgyhogy sajna az ötlet csak a drágább, nem játékszer modellautókkal működik, már ha olyan ötvözetből van a fenekük, hogy az jól mágnesezhető. Szóval az ötlet király, csak a gyakorlatban nem biztos, hogy működni fog.

Anita AbonyiKiss 2014.08.06. 14:25:11

Láttam már ezt az ötletet korábban, nagyon tetszik, van is itthon egy elég méretes mágneses késtartónk, de sajnos tényleg nem ragadnak rá a kisautóink, mert a legtöbbnek valóban műanyag az alváza :(
Arra gondoltam, hogy valahogyan meg kellene "hackelni" a kisautókat hozzá, esetleg valami fémlapocskát kellene ragasztani mindegyikre... Van esetleg valami ötletetek hozzá?
süti beállítások módosítása