Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csocsóasztalok burzsujoknak

2011.03.08. 08:12 felhasznalo

A kamaszok kedvence, a csocsó már sok tervezőt megihletett. Hogy mást ne említsek, csak a Gyerekszobán mutattunk már Star Wars-os csocsót, Barbies csocsót - a kedvencem, lobonc-lobogtató design! -, de akadt már nálunk csocsófogas is. De olyan igazi, burzsujoknak való csocsóasztal még nem volt. Úgyhogy most jöjjön rögtön kettő is!

Elsőként vessetek egy pillantást erre a potom 20 ezer dolláros csodára, a Lux Minimalist asztalra a Pool Table Portfolio kínálatából. Minimalista design rozsdamentes acél, alumínium és törhetetlen üveg felhasználásával. A bábuk és a karok színe tetszés szerint választható, de ha már luxus, talán ez az fekete-arany kombináció a legfeltűnőbb.

Stílusos és igazán rendhagyó a Gro Design csocsóasztala, áráról egyelőre nincs infó, de előrendelést már felvesznek - 12 hetes határidőre. Azért van egy olyan sejtésem, hogy mélyen a zsebbe kell nyúlni érte. Nekem egyébként ez a futurisztikus, egyszerre letisztult, de mégis íves formákkal megoldott asztal a kedvencem, valaki hozzám is vághatna egyet, ha már.

Végül pedig jöjjön egy ráadás: az olasz undesign portfóliójából, mert ha foci, akkor nehogy már pont az olaszok maradjanak ki! Friss, fiatalos, és bár közel sem annyira formaújító, azért igencsak szemrevaló.  Burzsuj kamaszlányoknak rózsaszín-fehér kombinációban, hasonló családi háttérel rendelkező kamaszfiúknak fekete-fehérben ajánljuk.

Ha láttatok még valahol durva vagy különleges - netán brillekkel kirakott - csocsóasztalt, kérünk linkeket kommentben!

Szólj hozzá!

Címkék: design játék luxus kamasz társasjáték csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr632676764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása