Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Horror a zárban!

2011.03.10. 16:12 zaphodbb

Sosem mosom most már le magamról ebben az életben, hogy valami sötét lakozik a lelkemben, és azért rakok ki ilyen tömeg- és/vagy sorozatgyilkosos cuccokat, mint a mészárló Barbie tegnap, vagy ma ezek az elkulcstartósított horrorfilm szereplők.

Mivel amúgy nem vagyok túlságosan oda a horrorfilmekért, még csak az sem fogható rám, hogy a kedvenc hőseimet keresgélném a neten. Sőt, ezek közül a szereplők közül is maximum a feléről tudom, hogy ki-kicsoda, azt is inkább csak hallomásból. Gyerek közelébe semmiképpen sem ajánlanám, hacsak a szülők nem annyira horror-fanok, hogy szeretnék ezzel felkészíteni gyermeküket a közös délutáni családi mozizásokra.

Forrás: Flickr.com - Tienda Multicreativa

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő praktikus abszurdisztán dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902727900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása