Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tearobot

2011.04.13. 09:47 szuperapu

Továbbra sem osztom azt az általános nézetet, miszerint evés-ivás közben tilos lenne a játék, sőt! Épp ezért mindig repes a szívem, ha játékos kedvű designerek a nevelési elveim alá játszanak egy-egy tetszetős darabbal. A teatojás megszemélyesítése mindig is hálás téma volt, itt a blogon is volt már pár igazán mókás darab (gumikacsa és tengeralattjáró) de ez a robotos nálam most a No. 1. Olyan mintha a kis rozsdamentes fémemberke egy  finom langyos olajfürdőt venne.

Ráadásul a vicces megjelenésen túl még praktikus is. A mozgatható karjai segítségével szabályozható hogy mennyire merüljön el a csészében, illetve így bármilyen edényhez idomulhat. Van hozzá kis tálca is, hogy az fürdés után ne maszatolja össze az abroszt.

A dalekes bögre nem szériatartozék, de külön poén az arra fogékony sci-fi rajongó gyerekeknek és felnőtteknek...

Forrás: Generalrobots

4 komment · 1 trackback

Címkék: design kiegészítő gyerek konyha

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr812822362

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - A FEHÉR TEA CSÖNDJE 2011.04.13. 14:31:13

A farsang negyedikes kislányom általános iskolájában is nagyszabású esemény volt – ezt, úgy látszik, nem kezdi ki az idő, a kormányzati politika, még a gazdasági válság sem. Hogy miért szeretnek a gyerekek jelmezbe bújni és valami másnak mutatkoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RenciBunny 2011.04.18. 14:41:04

ez egy nagyon szuper kis cucc, gondoltam meg is rendelem, de sajnálkozva látom hogy a Generalrobots honlapjáról nem lehet Magyarországra rendelni :(
Hát milyen dolog ez? :S

RenciBunny 2011.04.18. 18:06:06

hú, ez tökjó, és mit rendeltél még? :) (merthogy a robotka 1480 ft, de a min. vásárlási összeg 3000 ft...)

P_Ofélia 2011.04.18. 23:53:34

szuper gyümölcsteákat (almás rétes, forralt bor)
süti beállítások módosítása