Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legó túrázáshoz

2011.04.26. 12:08 szuperapu

Már én is többször leírtam és elmondtam, hogy a LEGO örök, és nem csak a nehezen bomló műanyag okán. Hanem azért mert nem csak, hogy sok mindent lehet belőle építeni, de még ráadásul szinte mindent lehet „legósítani” is. Inspiráló a jellegzetes forma. Most az étkezés témakörében gyűjtögettem néhány hasznos haszontalanságot, amolyan túrakiegészítőket.

Tudom volt már tízórais doboz, nem is olyan régen itt a blogon, de az alábbi szett egyrészt több egymásba rakható dobozt tartalmaz, másrészt van hozzá kulacs is – természetesen fig formában, nem szerinti specifikációval.

 

Ha nem szendvics van a dobozban, vagy ha olyannyira sikerült megnevelni a porontyainkat, hogy a kenyeret is késsel-villával eszik akkor stílben maradva ezt a készletet muszáj mellékelni a csomaghoz. Az egyes darabok ráadaásul és értelemszerűen egymáshoz illeszthetők, ami több mint praktikus egy kirándulás alkalmával.

 

És ha már a jólneveltség szóba került, akkor az étkezés előtti kézmosást nem hagyhatjuk ki. Természetesen szappannal, ami nem is hajazhatna másra, mint LEGO kockára. Több színben, mini méretben, fékezett habzással.

 

Forrás: A Place for Everything, Our Workshop, Donkey Products

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek lego tárolás úton étkezés fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr62856190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása