Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rókáék élete

2011.05.12. 08:06 szuperapu

A takiyaje néven publikáló orosz művésznő rókái, a nevezett blogján külön életet élnek. Vagyis inkább követhetjük az életüket, a több-kevesebb rendszerességgel frissített családi fotóikat nézegetve. Ezek a fotók igen vegyesek, akár egy valódi albumban: hol életképek, hol beállított műtermi, hol pedig divatfotók.

Már maguk a rókák is nagyon karakteresek, mondhatni kamera-érzékenyek, de az aprólékosan kidolgozott out fittek és bábfilmbe illő szituációs helyzetek tovább erősítik a szemlélő szimpátiáját. És nem csak a rókák iránt, hanem az alkotó iránt is, miközben újfent befészkeli a fejünkbe magát az a naiv és utópisztikus gondolat, hogy mennyivel szebb lenne a világ játszani mindig és mindenkor képes felnőttekkel…

 

Forrás:takiyaje

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr162895114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása