Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Terepasztal asztal

2011.05.16. 12:09 szuperapu

A groningeni Tomm Velthuis, még csak 25 éves, de már az óvodában is a formatervezés töltötte ki a mindennapjait, így nem csoda, ha komplex küldetéstudattal rendelkezik a tárgykörben. Ami szerint a humor és a design által metszet közös halmazban gondolkodva próbálja az emberiséget egy szebb jövő felé terelgetni.

A Treintafel nevezetű vasúti terepasztallal is ebbe az irányba lépett egy újabbat: vicces, mondhatni parodisztikus tárgyat hozva létre. Zseniális a fiók kihasználása, de a további praktikus megoldások, úgy, mint a bővíthetőség, illetve a kompatibilitás előtt is fejet kell hajtanunk. Ez utóbbi jegyében a legelterjedtebb Ikea és Brio kisvonatok és tartozékaik egyaránt használhatóak az asztalon, ami a Destino bútorgyártó cég Woet címkéje alatt kerül kereskedelmi forgalomba 449 eurós áron.

Asztalként ugyan korlátozottan használható, de gyaníthatóan ez nem is volt cél. Karikatúrának, gyerekjátéknak egyaránt szuper, mindkét funkciójában mosolyt csal a felnőttek és gyerekek arcára.

 

Forrás: by Tomm

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek asztal ikea jármű gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr922907455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása