Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Adjunk szárnyakat vágyaiknak!

2011.06.09. 19:48 felhasznalo

A gyerek kisebb korában rendületlenül hitt abban, hogy meg tud tanulni repülni. Állandóan kérdezgetett, hogyan is csinálja, mi a helyes módszer, én meg mindig csak Douglas Adams mondatával válaszoltam, ha nem is szó szerint: az a titok, hogy az elrugaszkodás után el kell felejteni leesni. Kitartó gyerek, és bízik magában, így hát folyamatosan próbálta elfelejteni. Leginkább a villamosmegállókban, ahol jól neki is lehetett futni az újabb kísérletnek.

Ha most lenne kicsi, fix, hogy elkészíteném neki ezt a textilszárnyat. Amit nem is viasz rögzít, így ha egyszer csak valóban a levegőben maradna, nem kellene félnem attól, ha túl közel repül a naphoz. Ha meg mégsem sikerülne a repülés, azért legalább madárnak képzelhetné magát. Vagy engem.

A forrásban megadott linken találtok leírást is. Szerintem farsangra is megéri elraktározni, mert jelmeznek se lenne utolsó.

Forrás: Llevo el invierno

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek textil sk csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr42968024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása