Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Porszívó sk újrahasznosítva

2011.06.24. 16:25 felhasznalo

Mi családilag nagy porszívó-fogyasztók vagyunk: amikor a gyerek krónikus mandulagyulladásai miatt nonstop orrszívásra kényszerültünk, röpke fél év alatt hármat is sikeresen leégettünk motorikusan. Nem öröm ez, semmiképp, az biztos. De mit tehet az ember a kiselejtezésre bőven megérett háztartási kisgéppel azon kívül, hogy a következő lomtalanításnál a szemétdombra veti?

Az OldalBolda blog szerzője, Szilvia valami egészen fantasztikus kreativitással kezelte ezt a problémakört. Jó, mondjuk volt miből kiindulnia, mert a fia addig is szívesen lovagolta meg az akkor még működőképes porszívót. Mindenesetre kapta magát, és a kiszuperált, kiszolgált gépet új életre keltette azzal, hogy átalakította egyfajta Wheely Bug-gá.

Ugye, hogy ez legalább annyira fenomenális megoldás, mint az eleve lovaglásra is szánt csigaporszívó?

Forrás: OldalBolda blog

4 komment

Címkék: játék gyerek szülő gép kreativ jármű idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr303008500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.06.25. 21:33:31

Gratulálok! Mi is nagy orrszívók vagyunk, de szerencsére (vagy pechünkre)még egyet sem égettünk le. 1300 W-os, Samsung porszívon van. Ja, és takarításra is ezt használjuk. :)

berkijuli 2011.06.26. 21:55:27

Köszönöm a megtiszteltetést:) Nagy meglepetés volt az egyik kedvenc blogomon önmagamba botlanom!

Egyébként ez a katicaporszívó még működőképes, csak a béna műanyag csövei törtek el állandóan és ezt megelégeltem :)

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.06.27. 11:25:50

lomtalanításnál szemétdombra vetés helyett van már ökotudatosabb megoldás is. Használt elektromos háztartási gépeket az ilyen terméket árusító áruházakban (pl. Media Markt, Electroworld, Saturn stb.) le lehet adni a szelektív gyűjtőpontokon.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.06.29. 11:33:53

@berkijuli: Nekünk megtiszteltetés, ha ilyen kreatív szülők olvasnak minket.:) Le a kalappal!
süti beállítások módosítása