Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Horgászok ecsettel

2011.07.15. 18:44 felhasznalo

Még karácsonykor találtam ezt a projektet, és bele akartam tenni az SK ajándékötletes posztokba - lásd itt és itt -, de végül valahogy kimaradt. Mondjuk, nem baj, úgyis inkább nyári játék ez: a klasszikus halacska-horgászat házi változata.

Kell hozzá pár ecset vagy pemzli, különböző méretben, használt vagy új, ahogy a pénztárcánk megengedi. Ez esetben a nyelekre lesz szükségünk - válasszunk olyanokat, amelyek végén van egy lyuk -, ezeket kell lefűrészelni. Aztán jöhet a festés, a legjobb az akril, az nem fog leázni róla.

Majd töltsünk meg egy lavórt vízzel, egy botra szereljünk zsinórt, arra egy drótkampót, és indulhat a vizes szórakozás. A kertben vagy a lakásban, időtől függően.

Forrás: Maxylola

5 komment

Címkék: játék gyerek szülő nyár kreativ kert idea recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr393027163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajtosbrokkoli · http://kajapiazongora.blog.hu/ 2011.07.17. 09:02:54

Ez szenzációs! Imádni való ötlet és játék, és a karácsony jobb alett volna még is , mert akkor mostanra már talán elkészül :)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.07.18. 10:51:17

Az ötlet jó, de én a fenntartható növekedés párján állva a használt ecsetek újrafelhasználását preferálnám!

Ilkamilka 2011.07.18. 12:49:28

Szuper ötlet,az elkészítése is egy élmény a játékról nem is beszélve
süti beállítások módosítása