Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csíptesd fel a fantáziád!

2011.08.12. 17:02 felhasznalo

Valójában terápiás céllal álmodta meg a Hadassah College végzős tervezője, Shahaf Ben Abu az alábbi játékkollekciót. Ugyanakkor szinte lehetetlennek érzem, hogy ne kerüljön ki az eredeti, a termékben rejlő potenciálhoz túl szűk keretek közül.

A Baboo kollekció olyasféle csíptetőkből áll, amilyenekkel sokszor a gyerek rajzait is felfüggesztjük otthon - most azonban a csipesz kerül alulra, a rajz pedig felülre. Merthogy a különféle formájú, juharból, bükkből és szilikonszalagokból készült klipszek arra ösztönzik a gyereket, hogy a saját fantáziáját használva egészítse ki a képet: vagyis megrajzolja, majd körbevágja és felcsipeszezi. Így kis segítséggel alkothatják meg a maguk világát.

A kollekció része még egy üveges doboz is, amelynek valóban a terápiás felhasználáskor lehet nagy jelentősége - ezen rendezheti el a gyerek a figurákat kedve szerint.

A végére pedig itt egy videó is, alap zenével.

Forrás: Shahaf Ben Abu

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek egészség művészet kreativ idea csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr973148713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása