Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Homokhotel

2011.08.17. 19:18 szuperapu

Ha nyár és jó idő, akkor irány a vízpart. És ha már ott vagyunk, és megfelelő az ott található kőzettörmelék is, akkor kezdődhet a várépítés. Mark Anderson szobrászművész is így volt Weymouth tengerpartján Angliában, ám egy csöppet továbblépett, mind a méretet mind a felhasználást illetőleg. Persze az ötlethez kellett egy olyan mecénás is, mint a LateRooms.com, és így megszülethetett a világ első homokból épült szállodája.

Több mint egy hétig dolgozott napi 12-14 órában a hatfős csapat, meg egy kotrógép, hogy 1000 tonna homok megmozgatásával megépítsék a monumentális homokvárat. Ami apartmanként már nem is olyan tágas. Egy háromfős család kényelmesen elfér azért benne, ha kényelmet a hely szelleméhez igazítva kezelik. Merthogy vizesblokk értelemszerűen nincs, sőt gardrób sem, nem is beszélve a tetőről. Kalandnak viszont nem rossz. Ami egy éjszakára mindössze 10 angol fontba fáj. Megéri, nem?

Forrás:My interesting files

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő kreativ játszótér abszurdisztán kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr353160205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása