Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dinószappan

2011.08.31. 10:23 szuperapu

Az őshüllők továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek, de legalábbis jóval nagyobb rajongás lengi körbe őket a kiskorúak körében, mint mondjuk a rendszeres tisztálkodást. A japán 25togo szappanjával, és a fosszilis minidinók segítségével talán a tisztálkodó eszközök és maga fürdés is magasabb élvezeti szintre léphet.

A kézműves szappan ráadásul a régészetet is belecsempészi a folyamatba, tehát nem csak látványról van szó. Ugyanis a két komponens nem azonos mértékben illetve ütemben oldódik, így a barna rétegből fokozatosan tűnnek elő a fehér csontvázak. Zseniális!

Forrás: 25togo

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek praktikus fürdés fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr83192552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása