Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színes hullámok

2011.10.18. 12:29 szuperapu

A babzsákok és a gyerekmegőrzők labda-medencéinek metszéspontjában születhetett meg az alábbi ötlet. Hullámzó, színes párnafüzérek melyek betöltik a teljes alapterületet. Vérmérséklettől függően lehet így a szoba relax szoba, vagy dühöngő. Persze a tervezők elsődleges célterülete a közösségi terek voltak, de jómagam minden további nélkül bevállalnék otthonra is egy ilyet.

(És most aztán nem érheti panasz a ház elejét az élek és sarkok miatt, de persze nem nehéz belátni, hogy a maga módján ez a készség is életveszélyes.)

Forrás: Les M Design Studio

3 komment

Címkék: szülő játszótér textil gyerekszoba babzsák

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr573296900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ritakovacs 2011.10.18. 13:50:35

Bútorok ki, dühöngő be. Kissé feszült szülőknek. Ha nem akarnak beszélni róla...

létezőnick 2011.10.18. 14:06:22

Megszólítva érzem magam a zárójeles mondat miatt (bikaszék vagy mi), de megnyugtatlak, ez még nekem is tetszik :)
Ha ilyen lenne otthon a csemetének, azt hiszem szobát cserélnék vele...

De hogy kötekedjek egy picit és igazi házisárkány legyek: Ez alatt nem szívesen takarítanám a szobát, mert elég nehéz lehet elrámolni egy porszívózás erejéig. Maga a készség tisztán-tartásába pedig bele sem gondolok :)))

2011.10.19. 17:02:55

Ha lenne sok helyem és sok pénzem...:) De nincs így megelégszem az árva kis babzsákfotelemmel:D
süti beállítások módosítása