Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szívószálból repülő

2011.11.17. 16:18 felhasznalo

Mondhatnám úgy is, hogy papírrepülő helyett, de nem szeretném én azt helyettesíteni. Viszont roppant dühítő, mikor a nagy gonddal meghajtogatott papírrepülő egy 20 centis röpút után puhán landolásba fordul, majd az út további részét a padlón/földön csúszva teszi meg. Így mi ki fogjuk próbálni ezt a változatot, ha a fene fenét is eszik.

A lényeg, hogy egy szívószálra két különböző méretű papírkarikát kell ráerősíteni - ennek mikéntjéről a forrásban megjelölt linken fényképes útmutatást kaptok. Aztán jöhet a dobálás. Jó szórakozást!

Forrás: All for the Boys

3 komment

Címkék: játék gyerek kreativ jármű idea fiú sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr603389793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2011.11.18. 00:31:00

Megcsináltam, és működik!!!!!
Itt dobálom fél órája és nagyon tetszik. Ki kell élveznem, mert ha reggel megmutatom a pulyának akkor lenyúlja és többet nem játszhatok vele :)

Köszi a linket!

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.11.18. 08:07:06

@létezőnick: Jaj, na az ilyenekért érdemes írni ezt a blogot.:) Csinálj még párat, és akkor marad neked is! Hétvégén mi is elővesszük a szívószálakat.:)

létezőnick 2011.11.18. 09:19:04

Most oviban van, újra enyém a repülő!!!
De ma az apja is csak délután melózik, így most Ő játszik vele :-)))
süti beállítások módosítása