Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mézes fényképező

2011.12.13. 17:42 zaphodbb

A karácsony egyértelműen a fotózás ünnepe is, minden kis mosolyt meg akarunk örökíteni - bár ezt magamról nem mondhatom el, mivel jó ideje még gépem sincs, de máshol biztos így van -, apukák állnak a fa mellett,  hogy elkapják azt a bizonyos pillanatot, amikor a gyerek kibontja az ajándékot és meglepődik, elömlik arcán a mosoly. 

Ha pedig már úgyis fotós kedvünkben vagyunk ilyenkor, akkor tükröződhetne ez a mézeskalácsokon is. Kis fényképezőket falhatnánk fotózás közben, micsoda idilli kép. Újabb kicsi, haszontalan dolog, ám mégis, ezeknek az apró, majdnem-felesleges-dolgoknak nagyon lehet örülni.

Forrás: Photojojo

Szólj hozzá!

Címkék: fotó gyerek étkezés hellókarácsony csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr593457967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása