Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Égetett babák

2012.01.30. 19:24 zaphodbb

Tudom, kissé morbid a cím, szó sincs természetesen babaégetésről - bár egy flashmob erejéig el tudnám képzelni a Barbie-k felgyújtását rituálisan -, hanem saját kezűleg elkészíthető ötletről beszélünk, amit otthon is megvalósíthatunk pár fadarabbal és egy forrasztópákával.

Ugye mind emlékeztek azokra az időkre, amikor tehcnika órán kellett mintát égetni a fába? Rémes emlék részemről, sosem sikerült azt és oda rajzolni a pákával, amit és ahova én azt szerettem volna, úgyhogy ha itthon sor is kerül rá, teljesen biztos, hogy nem én fogom elkészíteni.

Előrajzolni is a lányok inkább, már csak azért is, mert így lesz aztán közös, családi program a fababa készítésből. A "közös és családi" rám úgy lesz ebben az esetben értendő, mint aki kívülről figyeli az eseményeket és aktívan drukkol, hogy a ház ura ne égesse le az ebédlőasztalt.

Forrás: Made by Joel

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek kreativ gyerekszoba sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr23977548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása