Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lélegezz mélyeket, töltsd fel az elemet!

2012.03.09. 08:24 felhasznalo

Ez a roppant elmés cím tulajdonképpen elmond mindent Joao Lammoglia Aire elnevezésű koncepciójáról, ami azt hiszem, méltán lett tavaly fődíjas a reddoton. A készülék ugyanis egy igazán környezetbarát megoldással segít energiával ellátni az apróbb készülékeinket: a saját lélegzetünkkel.

Vagyis, ha felvesszük a maszkot, aztán csak folytatjuk a légzést, ahogy szoktuk, és mellé még rá is csatlakoztatjuk a különféle kütyüket, egyszer csak azt vesszük majd észre, hogy a légzés keltette szélenergiát a gép villamosenergiává alakította, a rácsatlakoztatott izébigyónk meg jól feltöltött.

Ha szeretnénk még gyorsabbá tenni a feltöltést, elég, ha a légzésszámunkat növeljük, például futással. Kamaszgyereknél tuti befutó lenne, ha találnának rá gyártót, szülőknél meg hatalmas megtakarítást lehetne elérni, ha a család összes kölkét ellátnánk vele, aztán kihajtanánk őket a játszótérre.

Forrás: Joao Lammoglia

4 komment

Címkék: design gép öko

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr154295182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TubiTubiNixTubi 2012.03.09. 12:24:39

Már látom magam előtt a bulvárújságok címlapját, amin beszámolnak az álmukban szájmaszkos-zsinórral telefont töltők fulladásos haláláról...

Almaspite 2012.03.09. 12:31:08

Én viszont sokat fingok. Seggre illeszthető modell nincs?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.03.09. 13:13:52

@Almaspite: Szerintem a megfelelő helyre illesztve ugyanolyan hatékonysággal használható. Persze, kérdés, hogy mekkorákat és milyen időközönként fingasz.:)
süti beállítások módosítása