Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csíkok és funkciók

2012.04.26. 08:22 felhasznalo

Három lengyel tervező keze munkáját láthatjátok a képeken. Tomasz Augustyniak a Poznan-i Képzőművészeti Egyetemen végzett, Ola Mirecka, aki Varsóban tanult ipartervezőnek, és Michał Biernacki, a Moho Design alapítója - ez utóbbi volt az első lengyel cég, amely elnyerte a Red Dot Design díjat. No, ők álltak össze, és hozták létre ezt a játékos, friss gyerekbútor kollekciót - eredeti nevén Ma-Ma-Ma -, amelyekben keverednek a csíkok és a funkciók.

A több magasságba állítható kiságy később gyerekágyként, majd kanapéként hasznosítható, a komód tetején elforgatható pelenkázó-feltét gondoskodik a biztonságos és kényelmes pelenkázásról, miközben fiókjai kialakítása egész biztosan nem fog veszélyt jelenteni a kölkök praclijaira. A szekrény tetszik a legjobban: a belseje jól átgondolt, remek a színkombináció az ajtaján, és isteni ötlet a krétával írható felület! Kár - bár a designerek szempontjából nem is biztos, hogy az -, hogy a kollekciót Pook Pook néven felvásárolta a Vox.

Forrás: Vox

2 komment

Címkék: gyerek baba kollekció ágy szekrény gyerekszoba kiságy kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr814473829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

t3v, az okostojas · http://okostojas.blog.hu/ 2012.04.26. 13:46:27

nagyon megy mostanság ez a táblafesték - falra, szekrényre, bárhová. Nekem gyerekkoromban hordozható krétás rajztáblám volt, unokatesóimnál állványos - a teraszra száműzve. Imádtuk, de eszembe nem jutna lakásba fixen ilyesmit tenni: kívül-belül mindent beborít a szálló krétapor, ki a fütty takarítja azt ki?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2012.04.26. 20:37:21

@t3v, az okostojas: Hát, nálunk a porszívó.:))) De egyébként a hurcibálható tábláról is száll ám annyi, legalábbis nálunk.:)
süti beállítások módosítása