Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fából műanyag kavics

2012.05.03. 18:15 szuperapu

Hát én maradnék továbbra is az ülőalkalmatosságoknál, ha megengeditek, kedves internetező gyerekek! Sőt. Tovább göngyölíteném az előző vezérfonalat is. Mármint a megtévesztést. Bár ez most nem is vezérfonal, inkább csak mellékszál. Merthogy ezeknél az ülőkéknél a többszörös pszeudo-jelenséggel állunk szemben.

Egyrészt ránézésre műanyag, és lakozott bambusz. Alakját tekintve puhának tűnik, de kemény. Viszont mégis kényelmes. Viszont egyértelműen dekoratívak ezek a színes kavicsok. Szétszórva, vagy egymásra rakva. Bárhol, bármikor vidámságot visznek a legszürkébb falak közé is.

bamboo01.jpg

bamboo02.jpg

bamboo03.jpg

bamboo04.jpg

Forrás: Ekobo

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerekszoba kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr934486331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása