Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dupla páros

2012.08.07. 09:56 szuperapu

Régen volt szó itt a blogon a flash játékokról, de most, hogy a hőség a tetőfokára hágott, és minden rekordot megdöntött, nem ördögtől való dolog a lakás viszonylagos hűvösében a monitor előtt tölteni pár órát. Ráadásul a tündérhercegnőimnek hála, olyan játékot ajánlhatok a kedves internetező gyerekek figyelmébe amit a szokásos algoritmusoktól eltérően ketten is játszhatnak akár.

A történetben ugyanis két, egymástól merőben különböző, de egymásra utalt testvérpárt kell csapdákkal teli labirintusokon keresztül átnavigálnunk. Ami persze egyedül is szórakoztató és logikai kihívásokkal tarkított elfoglaltság, de ha mindezt két, a játékban szereplő pároshoz hasonlatos kiskorú csinálja, még a gyereknevelés rész is kipipálhatjuk. Már ha veszekedés nélkül el tudják dönteni, hogy ki irányítja a Tűzfiút, és ki a Vízlányt...

fw01.jpg

fw01.jpg

fw01.jpg

fw01.jpg

Forrás: Kongregate

Szólj hozzá!

Címkék: játék internet gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr504699661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása