Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Babát ajándékba!

2012.12.13. 10:15 Amaranta Ursula

Nem láttam még olyan babát, amelyik igazán tetszett volna, és szívesen adtam volna gyerek kezébe. Beleértve az amorf Barbikat, a rémisztően pillogó alvóbabákat, vagy a nyávogó hangú beszélő babákat.Yana Yahina kézzel készült, egyedi babáit viszont elviselném a gyerek szobájában, sőt, talán még a saját táskámban is szívesen rejtegetnék egyet.

Megdöbbentő részletességgel kidolgozott, művészi értéket képviselő textilbabákról van szó, mindegyik igazi személyiség. Készítőjük, a keramikus végzettségű, fiatal anyuka a kislánya megszületése után kezdett el babákat varrni, azóta nemzetközi kiállítások ünnepelt sztárja.

A babái részletesen megálmodott és fantasztikusan kidolgozott karakterek. A testük egyszerű gézből készül, amelyet teremtőjük kávé, faháj, vanília, és egyéb fűszerekből főzött színezékkel fest meg, amitől a babáknak egyrészt igazán természetes tónusuk lesz, másrészt észvesztően illatoznak. A ruhájuk az utolsó kiegészítőig, a legapróbb részletekig kidolgozott. A művész nem tűr kompromisszumot a lények fotózásánál sem, egész világot kerít köréjük.

A Yana Yahina babák egyszerűen tökéletesek. De be kell vallanom, a hideg futkos a hátamon, annyira élethűek...

3_1.jpg

6_1.jpg

5_1.jpg

32.jpg

52.jpg

54.jpg

64.jpg


134.jpg

25.jpg

35.jpg

105.jpg


026.jpg

046.jpg

096.jpg

Forrás: YanasToys

Szólj hozzá!

Címkék: design művészet baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr44960248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása