Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lengyel megoldás válság idejére

2012.12.18. 09:43 Bohusek

A magát szerényen csak "szegényes játéknak" aposztrofáló lengyel csoda bár tény, hogy egyszerű, szerintem inkább tesz tanúbizonyságot a kreatív elméről, mint a csóróságról.

Mint fa-rajongó, eleve csípem a kinézetét ezeknek a pofás járműveknek, de az "otthon is elkészítheti egy ügyesebb szülő" felállás végképp tetszetős. A Bartosz Mucha vezette Poorex játékai kicsit az általános iskolai technika órákra emlékeztetnek, ahol katamaránt kellett építeni, mert a vezetéknevemnek hála a fiú csoportba kerültem. És ha nekem sikerült, akkor megfelelő eszközparkkal bárki készíthet menő szállító és emelő eszközöket, vagy épp egy cipőpucolásra is alkalmas limót.

B-terv: rendelés az eléggé bolondnak tűnő tervezőtől, 20 Eurós áron (egyedülálló és őrületre fogékony hölgyeknek ajánlom Bartekunk lenyomozását!). De inkább repkedjenek azok a forgácsok, anya majd úgyis feltakarítja...!

poorex1.jpg

poorex2.jpg

poorex3.jpg

Forrás: Poorex

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek jármű recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr654950610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása