Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képtelenség

2013.02.08. 14:33 Amaranta Ursula

Amikor rátaláltam a DwellStudio állatkontúr képkereteire, azt gondoltam, ezekhez a letisztult, élénk színű, monokróm formákhoz nem szabad hozzáadni semmit. Különösen nem egy színes képet. Aztán beláttam, hogy a DwellStudio csapata jól gondolta, gyerekrajzok valók bele, azokat remekül kiemeli a keret.

A festett fából készült, állítható és függeszthető keretek minden gyerekszobának jól állnak. Az állatfigurák pedig megannyi lehetőséget kínálnak a dekoráció továbbgondolására.

Kép1.png

Kép2_2.png

Kép3.png

Kép5_1.png

Kép4_1.png

Forrás: DwellStudio

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kép kiegészítő gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr935063669

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Labda-csörgő 2013.02.10. 22:05:24

Márka: Oball® Rattle Ismét egy olyan játékot mutatunk be, ami hosszú évekig kedvenc maradhat kezdve a pár hónapos kortól az iskoláig. Ez a labda-csörgő vagy csörgő-labda kb. 10 cm átmérőjű és több színben is kapható. Nálunk egy uniszex zöld színű dara...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása