Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kopter! Kopter!

2013.03.21. 09:50 Bohusek

Mifelénk legalább is ez a neve a helikopternek, az egy számjegyű családtagok körében. Jó, meg már kicsit a tízes, rendben, harmincas számrendszerben mozgóknál is. A lényeg azonban: a kopter jó! Főleg, ha háromféle, a háztartásban kallódó dologból össze lehet rakni.

Persze lehet, máshol nem gurul elő minden fiókból pingpong labda. Nálunk mondjuk van dögivel. Az okok ezidáig ismeretlenek. És bár a gumikesztyűből készült elefántos szütyő valamiért nem nyerte el az olvasó gyerekek tetszését - hogy Woody Allen-t idézzem, "Ki érti a nép ízlését?" -, azért megpróbálkozunk ismét a csetreszből játék vonulattal, mert hisszük, hogy otthon eszkábálni, főleg a kölökkel együtt jó.

A tervező, Sergio Diaz nem vitte túlzásba az elkészítés írásban történő kifejtését, de úgy vélem, a képek segítenek az eligazodásban. Amire szükségünk lesz: egy üres flakon, egy pingpong labda, három szívószál, jancsiszeg, olló és tűzőgép. A többi pedig már történelem...


HELICOPTERINDEX_sergiodias.jpg


HELICOPTER1_sergiodias.jpg

HELICOPTER2_sergiodias.jpg

HELICOPTER3_sergiodias.jpg

HELICOPTER4_sergiodias.jpg

HELICOPTER5_sergiodias_1.jpg

HELICOPTER6_sergiodias.jpg

HELICOPTERINDEX_sergiodias_1.jpg

Forrás: Kedublock

4 komment

Címkék: játék gyerek anya apa kreativ jármű recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr865149232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ugyandehogy (törölt) 2013.03.21. 10:57:17

szerintem az az orr menni fog kindertojásbélésből is. ha valakinek nem lenne pingponglabdája.

Bohusek 2013.03.21. 11:19:30

@Babette_: Nagggyon jó ötlet! Köszönjük!!!
süti beállítások módosítása