Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Iskolába a Pagonnyal!

2013.08.21. 14:10 felhasznalo

Ha a gyerek idén kezdi az elsőt, vagy megy vissza a padba a második-harmadik-negyedik osztályba - vagy a sokadikba, mint az enyém -, nyilván nem mindegy, milyen kedvvel kezdi a tanév első napját. Mi emiatt minden évben próbálunk valami kis pluszt csempészni a tanszerek és egyéb eszközök beszerzése során a felszerelésébe: vagy egy jópofa füzetborító szett, vagy egy különleges ceruzakészlet, egy régen áhított toll kerül a kosárba, vagy egy szupertrendi radírcsomag, esetleg egy szilikon vonalzó, amit hajlítgatni lehet. A tankönyvek csomagolását is mindig külön kis kutatás előzi meg az igazán csodaszép papír beszerzéséhez.

Persze, az sem árt, ha a füzetek már eleve olyan mintával készültek, amikért a gyerek odavan. Kinek Hanna Montana - nálunk sosem volt nagy ász -, kinek Hello Kitty - dettó -, kinek lovak és kutyuskák. De választhatunk mesehősöket is, mégpedig akár olyanokat is, akik a fentieknél egy kicsit többet és jobbat képviselnek. A Pagony pl. most rukkolt elő először iskolai füzetekkel, rajtuk a legsikeresebb magyar gyermekirodalmi hősökkel, akiket a gyerekek - és a felnőttek is - már jól ismerhetnek az esti mesékből.

pagonyfuzet.jpg

És egy JÁTÉK!

Szeretnétek a gyereknek örömet szerezni a tanévkezdéskor?

Akkor küldjétek el egy e-mailben, hogy mely mesesorozatok hősei láthatók a fenti füzeteken - a levél tárgya "Iskolába a Pagonnyal" legyen -, és nyerjetek Pagony iskolai füzeteket!

A válaszokat 2013. augusztus 25-én, vasárnap éjfélig várjuk. A nyeremény egy 3000 Ft értékű füzetcsomag, mely a Pozsonyi Pagonyban válogatható össze tetszés szerint! A nyertest a sorsolást követően emailen értesítjük!

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő könyv gyerek iskola nyeremény

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr805468966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása