Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Plasztik design gyerekeknek

2016.06.06. 09:49 tibtün

Az olasz Kartell neve nekem egyet jelent a Phillippe Starck tervezte ikonikus, plasztik Louis Ghost fotellel, persze emellett még sok más designer bútordarab is fellelhető a kínálatban. A Kartell gondolt egy nagyot és úgy tervezi, hogy a designra érzékeny szülőkön keresztül megnyeri magának a gyerekeket is. Ennek érdekében az idei milánói design héten debütáltak egy kölyök kollekcióval, ami bútorokon kívül játékokat is felvonultat. 

A stílusos, műanyag járművek és traktorok kifejezetten vagányak, lehet velük elegánsan villogni a játszótéren. De bírom a különböző pasztell színekben pompázó, végletekig leegyszerűsített hintalovat is. Phillippe Starck Airway hintájának is egyértelműen helye van a kollekcióban, és a sok színes műanyag kockából megépíthető Clip Clap asztal is említésre méltó.

kartell-kids-collectiontoysforliving.jpg

kartell-kids-collection-h_horse-nendo.jpg

kartell-kids-collection-philippe-starck-airway-swing.jpg

kartell-kids-collection-ferruccio-laviani-building-game.jpg

Forrás: Kartell

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek asztal jármű hinta hintaló gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr528773768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása