Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sarokba a matchboxokkal!

2017.07.20. 08:12 felhasznalo

A Candylab az a márka, amibe minden fiús szülőnek illik szerelmesnek lennie. Ők azok ugyanis, akik a csillogó hatvanas évek amerikai hangulatát, a modernizmust és minimalizmust, plusz a fajátékokat sikeresen összegyúrták - mégpedig játékautók formájában. Le a matchboxokkal, autózzon a gyerek ezekkel a szuper darabokkal!

candylab1.jpg

Aki odavan a hatvanas évekért, az odalesz ezekért a fajárművekért is, kétség nem fér hozzá. Nem csodálkoznék rajta, ha felnőtt férfiak is vágyakoznának egy-egy darabra ajándék gyanánt.

candylab2.jpg

Persze, a szuper kis autók mellől nem hiányozhat a hatvanas évek jellegzetes útitársa, a lekerekített formájú lakókocsi sem.

candylab3.jpg

És tudja mindenki, hogy addig nem elég a kínálat egy hasonló kaliberű cégnél, míg nincs legalább egy rendőrautójuk. Hát kérem, a Candylabnek az is van!

candylab4.jpg

Meg még terepjárója is, csak azért, hogy bármilyen terepen bátran autózhasson a gyerek.

candylab5.jpg

Akárhogy is, ezek a játékautók annyira gyönyörűek, annyira fantasztikusak, hogy szeretném, ha a lányom is játszana velük. Sőt, én is akarok párat.

Forrás: Candylab

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek jármű kollekció fiú csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr8012661329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása