Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - A bútorra rajzolj, ha mondom!

2008.02.22. 15:41 felhasznalo

Egy időben a gyerek nálunk átment freskófestő kisiparosba. Bármilyen rajzszerszámhoz is jutott hozzá, intenzív lelkesedéssel vetette rá magát a még üresen éktelenkedő falakra, bútorokra. Így voltak zsírkréta baktériumaink, grafit dokibácsink, ujjfesték napocskánk. Egy ideig.

Majd meguntam, és rábíztam a műalkotások eltüntetését is. Hamar elunta. Inkább a papírt használja. Ma már jókora megdöbbenést keltene benne a fenti felszólítás, pedig ha lett volna egy ilyen asztalunk, nem okozott volna gondot ez a hatalmas dekorációs őrület.

Forrás: Etsy.com

1 komment

Címkék: játék gyerek asztal praktikus baba etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr8349181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SóésBors 2009.05.06. 06:48:49

Nagyon jó ötlet! Köszi! Mi most a falra csináltunk rajzolós helyet, de hamarosan bútorok is befestődnek majd - ha jól sejtem - akkora a sikere.
soesbors.blogspot.com/2009/05/kreativkodos.html
süti beállítások módosítása