Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mesés dobozszekrények

2008.02.28. 14:27 felhasznalo

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ács, az Óperencián is túl, aki úgy gondolta, a sima játéktároló dobozok több lehetőséget rejtenek magukban, mint hinnénk. Úgy gondolta, majd ő bebizonyítja. Törte napokon át serényen a buksiját, majd egyszer csak ihlet szállta meg, és egyforma nagyságú fadobozokat kezdett készíteni.

Meg számtalan színes, egyszerű geometriai formákkal tarkított ajtókat. Így a kedves gyerekek szülei maguk is játszhattak, míg összeszerelték kislányuk vagy kisfiúk bútorait. Merthogy az ács úgy gondolta, ennyi öröm még a szülőknek is jár.

Aztán az is eszébe ötlött egyszeri ácsunknak, hogy ezek a dobozok nemcsak játékokat rejthetnek ám. Így ha egy kislány vagy kisfiú felnő, átvariálhatja a bútorait úgy, hogy már a számtalan ruhát, CD-t, és egyéb mütyüröknek adjanak rejtekhelyet.

A szorgalmas ács pedig azóta is csak gyártja és gyártja a kockadobozokat, amikbe a gyerekek minden kincsüket, legójukat, babájukat úgy pakolhatják el, hogy a szobájukban rend legyen egy perc alatt.

Forrás: Via ToyBox

3 komment

Címkék: design gyerek rend baba tárolás szekrény gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr76357218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borbély Tamara 2008.03.02. 11:04:48

Hol lehet kapni?

drzeju 2008.12.16. 23:47:50

továbbra sem találom, hol lehet kapni???

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.12.17. 20:31:56

Kedves drzeju, megváltozott a link, most itt találod őket: www.viatoybox.com/products/products.php?name_ctg=via%20boxes&type=

Sajnos, itthon nem kapható, de egy jókezű asztalos képek alapján is csodákra képes. A privid alapján azt hittem, hogy a karácsonyi ajándékajánlóból kérdeztél rá valamire.
süti beállítások módosítása