Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A csápos jótevő

2008.02.29. 11:25 felhasznalo

Az aprócska gyerekkezek általában minden olyasmihoz hajlamosak odaférni, hozzáérni, amihez nem kéne. Például a konnektorokhoz. Meg a drótokhoz, de arról már volt szó.

De most térjünk vissza a konnektorokhoz. Ha a dugaljzat szabad, tehetünk bele egy kis biztonsági dugót, amit aztán mi magunk is csak hosszas kínlódások árán tudunk majd kiszedni.

Ha viszont foglalt a konnektor, a gyerek némi rángatással simán hozzáférhet a csupasz áramforráshoz. Ám ha egy okos kis szerkezet elrejti előle a potenciális rángatnivalót, azzal sok felesleges aggódástól megóvhatjuk magunkat. A Hotchoz Centfils elnevezésű kis okossága pontosan ezt tudja. Úgy elrejtheted a gyerek elől a csatlakozókat, hogy csak nézhet. Eközben meg még erősen hajaz egy csápokról fogyó polipra, vagy a Day of the Tentacle című, őskori játék főhőséhez.

Ja, és ha mindez még nem elég, akkor megemlíteném, hogy még éjszakai fényként is tökéletesen funkcionál, így a hozzávezető drótokban se eshet hasra senki.

Forrás: Hotchoz

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság gyerek gép praktikus baba gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr78359225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása