Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Déglingos barátosz

2008.04.11. 15:06 felhasznalo

A Déglingos szó vicces és kedves állatkák seregét takarja, akik egy különös nyelvet beszélnek, melyben szinte minden szó „os” végződéssel bír - ugye, nem kell kiírnom, hogyan kell ejteni? Főnökük BigBos, a frakkos farkas, aztán ott van Pikos, az ölelésre vágyó sün, Ratos, a lepukkant patkány, Milkos, aki marhaféle, de hogy tényleg ad-e tejet, az kétséges.

Érdemes elidőzni weblapjukon is, pályázni a nyereményjátékra, megnézni a Déglingosok mindennnapi életéről készült pillanatfelvételeket. Ja és vigyázat, hamisítják. A Déglingo-k nem azonosak a Déglingosokkal!

Forrás: Déglingos

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek baba textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr52420593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása