Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Interaktív tapéta

2008.05.22. 18:40 felhasznalo

Általában gyermekeink véleményét szobájuk átalakítása során csak a bútorokkal, szőnyegekkel kapcsolatban kérjük ki. Az a legtöbb szülőnek eszébe se jut, hogy a festék vagy a tapéta kiválasztásában is érdekes lehet megkérdezni a gyereket. Mert aztán visítunk, ha a zsírkrétával napocskát fest a falra, vagy mindenféle matricával borítja a tapétát.

Alapból ugyan nem biztos, hogy vonzó lenne egy gyereknek a Taylor és Wood Képkeret elnevezésű tapétája. De ha elmondjuk neki, hogy édes fiam/lányom, ebbe aztán ragaszthatsz fényképet, képet, vagy festheted egyenesen a falra is, biztos vagyok benne, hogy erre bökne rá.

Forrás: Graham Brown

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek praktikus fal idea tapéta gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1482506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása