Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szadista bölcső

2008.06.16. 14:05 felhasznalo

 
Még mielőtt mindenki mélyen felhördül az alábbiak láttán, elárulnám, hogy ez csak önmagáért való művészet, nem gyereknek szánt bútor (bár erre szerintem mindenki rájött magától is). A Na Zha Baby Boutique kiállítás Shi Jinsong szobrászművész munkáit mutatta be. A kiállítás címe egy kínai gyermekistenre utal, aki nemcsak természetfeletti erőkkel rendelkezett, de különleges ízléssel is. A legenda szerint piros selyemnadrágja annyi hőt termelt, hogy attól biza még a tenger is felforrt. Szóval, ő ihlette többek között az alább látható bölcsőt is, ami rozsdamentes acél anyagával, pengéivel, szúró és vágószerszámaival ugyan egyáltalán nem funkcionális, még csak nem is praktikus, de valamiféle luxust és veszélyességet, sőt, nem kevés szadizmust tagadhatatlanul áraszt magából.
 


Szólj hozzá!

Címkék: design baba abszurdisztán bölcső

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr46521375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása