Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

OWO falipelenkázó

2008.08.30. 22:38 felhasznalo


Kis lakásokban különösen nagy gondot okoz a kisbaba pelenkázójának elhelyezése. Általában erre találták ki a pelenkázóval egybeépített, többfunkciós kiságyakat, de ezek sajnos azzal a hátránnyal járnak, hogy a gyerek csak rövid ideig tudja az ágyat használni, mivel a pelenkázó ennek méretéből vesz el jócskán.
Jobb megoldás, ha falra szerelhető, lenyitható pelenkázót vásárolunk, de ezekből itthon még meglehetősen kicsi a választék. Pedig Tim Schinkel tojásalakú és nevű pelenkázójának valószínűleg sikere lenne: nemes anyagok, egyszerű, letisztult vonalak, precíz működés jellemzik. Lenyitás után ráadásul nemcsak a pelenkázófelületet használhatjuk, de a mögötte megbújó polcokat is, amelyek tökéletes tárolóhelyet adnak a kellékeknek.
Később pedig, mikor a gyerek már kinőtte a létező legnagyobb pelust is, és már a pelenkázóra sincs szükség, helytakarékos író vagy rajzasztal válhat belőle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Forrás: Timkid

4 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek pelenkázás polc praktikus baba tárolás idea gyerekszoba íróasztal kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr53641701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miledez 2008.08.31. 08:11:02

ez csodaszép és praktikus és... tökéletes.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2008.09.02. 03:38:36

Teljesen oké a dolog. A gáz csupán az, hogy jelenleg még ennyi hely sincs nálunk pelenkázásra, pedig becsszó beszerezném :)

linbori · http://linbori.blogol.hu 2008.09.05. 22:51:25

Jóóóóó ötlet.hol találsz Te mindig ilyen jó dolgokat?

erzsi2 2008.09.05. 23:14:18

Na ez nagyonpraktikus kicsit helyet igényel
süti beállítások módosítása