Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nézz ki jól bukóban is!

2008.09.02. 15:11 felhasznalo

Környezettudatos szülő mindig jó példával jár elő. Nem dobál el szemetet az utcán, komposztál rendületlenül és teker kilométerszámra. Reggel az oviba, suliba, kölköstül, este meg vásárolni, haza, szintén gyerekkel. A szabálytisztelő biciklista pedig sosem ül fel kétkerekűjére bukósisak nélkül. Jó, persze, idiótán néz ki, meg akkora tőle a fejünk, mint egy jóllakott napközisé, de mégis, a biztonság előbbrevaló. Nemcsak azért, mert mi van, ha esünk egy jókorát, hanem azért is, mert az előttünk-mögöttünk utazó gyerek közlekedésmorálját is alakítjuk ezzel.

A YAKKAY jóvoltából azonban most már nem kell megelégednünk a szimpla tökfödő látványával. A cég olyan sapkákat kínál, amelyet a sisakra húzva nemcsak elrejthetjük azt, de esetleg még ruhatárunkhoz illő is lehet. Többféle modell és szín áll rendelkezésére a vásárolni vágyóknak, csak győzzenek válogatni. Hozzánk legközelebb Németországban és Svájcban kaphatók.

 
 
Forrás: YAKKAY

1 komment

Címkék: design biztonság kiegészítő sport szülő anya apa bicikli úton idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr35644956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cszs 2008.09.05. 23:22:20

sajnos nekem egy sapka sem áll jól, télen mindig ugy nézek ki mint aki benéz
süti beállítások módosítása