Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyógyítás kézrátéttel

2009.01.08. 15:14 felhasznalo

Emelje fel a kezét, aki a gyerek gyanús viselkedése esetén először nem a kezével ellenőrzi a gyerek homlokát! Ők ne olvassák a posztot!

A többieknek viszont itt ez a csodás, remek találmány, amelyre ugyan mondhatnánk, hogy nincs új a nap alatt, de kérem, ez nem igaz! Homlokhőmérőt ugyan már láthattunk, nem is egyet, de olyan változat még nem volt, amelyik az anyák ösztönös lázmérési mozdulatát lovagolta volna meg.

A hőmérőt az ujjaink közé kapva elég csak megfognunk a gyerek homlokát, ami a tervező Duck Young Kong szerint azért jó megoldás, mert így nem szükségeltetik egyetlen testnyílás használatbavétele sem, ami valljuk be, kellemetlen jelenetekhez szokott vezetni. Kis idő múltán hang és fény jelzi, ha befejeződött a mérés, melynek eredményét egy meglepően nagy LCD kijelzőn rögtön láthatjuk is. Bár hogy a látható eredménynek mennyi köze lesz a valódi testhőmérséklethez, azt a hasonló termékek ismeretében sajnos nem tudni pontosan.

Praktikus vagy egy újabb felesleges kütyü? Mondjátok meg Ti!
 
 
Forrás: Yanko Design
 

2 komment

Címkék: gyerek szülő anya apa gép praktikus baba abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr99865487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.01.08. 16:54:01

Szerintem nagyon jó dolog! Én szivesen használnám!
süti beállítások módosítása