Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Súroljon kádat a gyerek fürdés közben!

2009.01.21. 09:12 felhasznalo

Volt régebben pár hosszabb lélegzetvételű posztunk, ami azt a témát járta körül, hogyan is lehet rávenni kisebb és nagyobb csemetéinket arra, hogy segítsenek a ház körül: jelesül a konyhában vagy a kertben. Mert bár egy ideig szinte természetes, hogy a szülő tesz rendet a gyerek után, azért nem egészséges, ha ezt a gyakorlatot az elköltözéséig folytatjuk. Jobb, ha fokozatosan, de egyre több feladatot kap a gyerek is.

A Boon Inc. jóvoltából - akik egyúttal a Békakirályt, a Katicát, és egyéb ötletes termékek sorát is jegyzik - mostantól például a kád alapos kisúrolását egy kétéves is kacagva elvégezheti, akár az esti fürdetés keretein belül. Nemrégiben ugyanis a cég piacra dobta a Scrubble játékcsaládot, ami több kis súrolóeszközből áll, természetesen más-más fejjel. A játékok vízzel is megtölthetők - és mosogatógépben is elmosható -, de elvetemült szülők csempészhetnek bele némi tisztítószert is, ha mernek.

Igaz, hogy elsősorban a bőr és egyéb testfelületek radírozására szánták a terméket, de nem hiszem, hogy komolyan azt gondolták, a gyerekek majd rendeltetésszerűen használják a gombára vagy éppen tintahalra emlékeztető kefécskéket.

Forrás: Boon Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek baba fürdés fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7892263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása