Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Miben utazzanak a gyerekjátékok?

2009.02.06. 12:29 satöbbi

Nálunk pont tavaly volt a fenti kérdés műsoron: a lányomnak "feltétlenül szüksége" volt egy kisbőröndre. Kerestük is mindenhol az "igazit". Mai fejjel azt kell mondanom, nem választottunk jól. Annyival szebbek és aranyosabbak ezek a holland Room Seven termékek, hogy nehéz ellenállni egy újabb beruházásnak. Talán csak a bőröndök aranyára szegi az ember kedvét.

Addig, amíg a következő gyereknek is bőröndöt kell vásárolni, megpróbálok nagyon sok pénzt összegyűjteni, hátha sikerül egy ilyet venni.

Nálunk egyébként az a szokás, hogy annyi játékot lehet elhozni az utazásra, amennyi a gyerekbőröndbe belefér. Nincs ötven kistáska, szatyor vagy egyebek pluszban. Kis segítséggel ugyan, de működik a dolog.

  
 
 
 
 
Forrás: Room Seven

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek rend tárolás úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr76925482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása