Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem kell babakád

2009.02.09. 10:00 felhasznalo

Egy újszülött esetében a fürdetés nemhogy két, inkább négykezes feladat. Ha mákunk van, és a gyerek imádja a vizet, akkor is. Ha meg nincs, akkor annál inkább. Mert a fürdetőkenőcstől úgy csúszik a kicsi, mint egy angolna, s ha mellé még teletorokból visít is, kézzel-lábbal tiltakozva, ember legyen a talpán, aki úgy meg tudja tartani, hogy még véletlenül sem lesz vizes az a fránya köldökcsonk. Meg amúgy is vacak káddal-vízzel bíbelődni, majd hajolgatni derékfájásig.

A PUJ babafürdető viszont olyan megoldást kíván, ami félkezes hadműveletté teszi az egész hercehurcát. A fürdetőlap, amely síkban tárolható, könnyedén összehajtogatható a kívánt formára, majd simán a mosdóba tehető. Ebbe teszed a gyereket, aki így összekucorodva fürödhet, mint a mama hasában. Nem kell fogni, tartani, nem csúszkálhat benne, és attól sem kell félned, hogy vizes lesz a köldökcsonk. Utána meg ismét egy mozdulattal elteheted, és viheted öltöztetni a csöppséget.

 
Forrás: PUJ Baby

3 komment

Címkék: szülő anya apa praktikus baba fürdés idea fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr68929381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krane 2009.02.09. 10:37:57

EZ igen!
Nagyon épkézláb ötlet. Sokkal jobb mint a fürdető vödör :)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2009.02.09. 23:13:29

Mint egy falat kenyér, úgy hiányzik arra a néhány hétre, amíg használni tudom. Ha nincs igény, teremtsünk :)
Én az olcsóbb megoldást választottam. Az életben nem használtam fürdetőkenőcsöt....

kancellar 2009.02.12. 09:08:31

Nekem ezzel a megoldásaal csak az a bajom, hogy hogyan mosom meg a hátát? Tudom, hogy nem olyan piszkos egy pici, no de akkor is?!
süti beállítások módosítása