Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fotelágy, de másképp

2009.02.17. 15:07 felhasznalo

Kifejezetten aprócska gyerekszobákban tehet jó szolgálatot a P’kolino cég új ágya. A két és hatéves kor közötti gyerekeknek készült bútordarab nemcsak lekerekített élekkel, leesésgátlóval, kedves és vidám külsővel illik jól a kicsik lakóterébe, hanem azzal is, hogy egy mozdulattal fotellé alakítható. De nem a szocreálból jól ismert és rettenet szivacsfotellé, hanem egy egész kis pofás, faalappal rendelkező darabbá. Így napközben kényelmesen lehet mesekönyvet mazsolázni, éjjel pedig szépeket álmodni.

Forrás: P’kolino

1 komment

Címkék: gyerek alvás praktikus idea fotel ágy gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr87948122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekom 2012.02.02. 12:00:39

Sziasztok!

Valaki már látta élőben ezt az ágyat, mert nekünk nagyon megtetszett.De a weboldalról mi úgy látuk, hogy nem egy pillanat alatt lehet átalakítani fotellé, mert vagy 10 csavart kell áthajtani. Nekünk olyan kellene, ogy minden reggel és este átalakítanánk. Ezért érdekelnea rendszer. Előre is köszönöm, aki tud segíteni.

Norbert
süti beállítások módosítása